torsdag 8 mars 2012

Scrapgalens CC

Härom veckan hade Scrapgalen en hel veckas CC, och jag som var hemma och småkrasslig pysslade med liv och lust. Men det blev aldrig av att jag bloggade mina alster, jag bara lade upp dem i CCforumet. Men nu får de komma upp här med!


Det här är en pyttig minicanvas (ca 5x8 cm) som var mitt bidrag till en av bonustävlingarna. Utmaningen var att skapa ett självporträtt, men man fick inte ha med något foto. Jag målade canvasen med favoritfärgen, klippte ut en lykta i svart cardstock och små ord och fraser från ett Cosmo Cricket-papper som jag älskar.


Denna LO var en liftutmaning med två LO att lifta - man skulle kombinera och välja färgerna från den ena LOn, och upplägget från den andra. Jag är inte jättenöjd med den här, men det var roligt att få användning för papper och saker som legat lääääänge!


Här var utmaningen att inspireras av bilder och att använda minst två olika sorters färg. Jag försökte mig på att bemästra mina nyköpta ProMarkers, det gick sådär. Men med svart tusch och lite skvätt med silvrig mist så blev slutresultatet ändå rätt bra, tycker jag.


En skissutmaning. Jag körde på clean and simple, oct ett gammal foto som alltid gör mig glad. Papprena är underbara Crates Random. Jag har helt förälskat mig i Crate paper... :)


Ännu en skissutmaning. Här blev det mer shabby med BoBunny's Et Cetera och ett foto från The Globe i London.


Sista utmaningen jag gav mig på var en "välj 5"-utmaning. Lååång lista med saker att välja mellan, men jag valde 1 cardstock, 1 foto, 1 mönsterpapper, penna och washitape. Återigen clean and simple, dessutom med favoritfärgerna rött, svart och vitt.


Kortet var en skissutmaning, men det blev klart häromdagen, så det var aldrig med och tävlade i CCn. Jag visste precis hur jag ville att det skulle se ut, men jag hade inte rätt mörkblå färg på cardstock. Det fick jag dock köpt på Svensk Scrapbookings mässa i Karlstad nu i helgen.

Så, det blev mycket på en gång här, men så blir det ibland.

1 kommentar:

  1. Så himla praktiskt att ha favoritfärger!
    Mina alster ser precis ut som min garderob. Alla färger i fullständig disharmoni :)

    SvaraRadera