lördag 12 maj 2012

Geneve

Jag har äntligen fått scrappat lite foton från min och en god väns resa till Geneve för två år sen. Maj månads kit från Little Yellow House Kits hade papper med kartbilder, människor som höll varandra i hand och gröna och gula toner. Perfekt! Två LO blev det:
Pappret med gubbarna som håller varandra i hand och bildar små hjärtan fick mig att tänka på FN, som ju startade i Geneve och har stora delar av sin verksamhet där. Bilden är på taket i en av de stora plenisalarna. "Stalaktiterna" i taket har olika färg på olika sidor, så taket ser olika ut från olika håll. Det är för att påminna om att vi alla ser på saker från olika perspektiv, och ingen har rätt eller fel, vi ser bara annorlunda på saker. Klok symbolik som säkert behövs extra väl inom FN.
Bilder från vår utflykt upp på Mount Saléve, vår picknick och utsikten ner mot Geneve. Jag har klippt ut hus från ett av papprena, och försökt få den lilla skrivboken att se ut som om den varit nerpackad och följt med på resan, lite sliten och bucklig sådär...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar