måndag 22 juli 2013

July sketch at Some Odd Girl

Varje månad finns en skissutmaningSome Odd Girls blogg. Det här är mitt bidrag nu i juli. Jag har använt papper från mitt My Creative Scrapbook-kit och härliga stämpeln Hey Mae från Some Odd Girl. Färgglatt och somrigt, och för en gångs skull har jag faktiskt valt färgerna på Mae så att de ska matcha pappren. Hon är färglagd med Promarkers, som alltid.

Jag har testat en ny teknik i färgläggningen också: att ha en gemensam nyans i alla skuggorna. Det är ett trick jag lärt mig av Kristy, som ritar SOGstämplarna och är en riktig mästerfärgläggare! Jag har lagt grått i alla skuggorna, oavsett vilken färg jag använt. Det ger djupare skuggor och det ger även intrycket av att det är samma ljus på hela motivet, för skuggorna får gemensam färgton.


This is my entry for the July sketch at Some Odd Girl Blog. I've used papers from a My Creative Scrapbook kit and the lovely Hey Mae. She's colored with Promarkers and a technique I've learned from the Odd Girl her self, Kristy. I've used the same grey in all the shadows, which brings the image together and makes it look like the same light is shining on all of her.

3 kommentarer:

 1. Så snyggt det blev när du färglade med grått. Gillar också hur du har gjort med bannern. Jag väntar också med spänning på att få se ditt album.

  SvaraRadera
 2. Love ta card and your coloring amazing!
  Thanks for joining us over at Some Odd Girl!

  SvaraRadera
 3. totally love your coloring on t his!
  thanks for playing with us at SOG!

  SvaraRadera