torsdag 5 september 2013

Kort till diakonvigning

I söndags vigdes min kollega till diakon. En stor dag med vigningsmässa i domkyrkan och mottagning efteråt, och många, många glädjetårar. Vi var många från jobbet och firade hennes dag. Vi hade samlat ihop till present och den blev i form av presentkort. Själva församlingen uppvaktade också med likadant presentkort och jag fick göra korten.

Presentkorten var stora, 10x21 cm, så det fick bli stora kort. Jag har valt att hålla dem ganska enkla, men med lite maffiga blommor. Inga färglagda stämplar den här gången, utan lite mer clean and simple och fokus på budskapet istället.

Diakonens färg är grön, så kortet från församlingen fick gå i grönt och vitt. Jag har bara använt cardstock här. Vita thickers, stora vita blommor från Panduro och lite sönderklippta swirls. Insidan har jag inte fotograferat, men där finns en ficka att stoppa presentkortet i, en blomma som på utsidan och en hälsning från församlingen.Kortet från oss kollegor fick gå i en av hennes favoritfärger - lila! Papper från Maja Designs Ska vi ta en fika? och rosor från Prima. En hjärtformad doily och vita halvpärlor. En fågelcharm fick vara med också, det är ingen duva som på diakonemblemet, men den för ändå tankarna lite ditåt. Även här har insidan en ficka, ett par platta blommor och en hälsning.2 kommentarer:

  1. Vad fint med vigning. Jag har inte lyckats vara på en enda...
    Gillar församlingskortet. Officiellt, men ändå personligt och mycket snyggare än om de köpt ett.

    SvaraRadera