fredag 21 december 2012

Momas vackra julstämpel

Idag kan man se mitt första alster som GästDT hos Momas lil' shop of stamps! Jag har använt hennes stämpel Julstjärna med julros och mistel, den digitala versionen. Den är underbar att färglägga och det blir SÅ himla fint att ha den på kort.Här är en liten kik på mitt kort, vill ni se hela får ni kika in i Momas blogg, där hittar ni också länkar till stämpeln i hennes butik, både digital och som gummistämpel. Jag har lekt med alla mina gröna nyanser av Promarkers, och fått använda min favoritfärg: rött!

Den lilla snöflingan i trä följde med som gåva med tidningen Papercraft inspirations. Jag har målat den med glitterpenna så att den skimrar vackert och satt på en röd blingsten. Pressbyrån här i stan har flera olika pysseltidningar, så där brukar jag bläddra när jag behöver vänta på bussen... när det ser spännande ut på omslaget, eller när det följer med fina saker, så händer det att en tidning får följa med hem.

3 kommentarer:

 1. Så fint.
  Om du får för dig att skicka dina julkort nåt år får du skicka dem i plastkuvert så vi får något fint att titta på när vi står och svär över att folk skickar kvadratiska julkort utan ordentliga adresser... :)

  Ska du skicka grattiskort gäller samma sak.

  SvaraRadera
 2. Och den dök upp i min brevlåda idag!
  Superglad blev jag (även om den inte hade genomskinligt kuvert :) ).

  Tack snälla brevbäraren som delar ut julkort lördagen innan jul!

  SvaraRadera