tisdag 11 december 2012

Vintervy

Veckans skiss kör fyra olika utmaningar nu i december, och eftersom jag sitter hemma småkrasslig, febrig och med huvudvärk så gav jag mig på en av dem. Den här utmaningen heter Fotspår i snön och består av en skiss samt uppmaningen att använda stämplar och att göra layouten clean and simple - i betydelsen att ha mycket tom yta på sin LO.

Jag har stämplat en bakgrund i övre hörnet efter skissen och sen låtit den samt foto, rubrik och lite journaling vara allt på min LO.


7 kommentarer:

 1. Så fint med stämplar istället för mönsterpapper.

  Jämshög. Det känns som att det var i ett annat liv jag var där och hälsade på...

  SvaraRadera
 2. Weee!! Första bidraget :-) Kanonsnygg LO, gillar alla stämplar huller om buller, blev snygg bakgrund! Kul att ha dig med :-)

  SvaraRadera
 3. Såå läckert med den stämplade bakgrunden!Kul att du hänger med våra julutmaningar!/Jeanette

  SvaraRadera
 4. Helt underbar. Gillar verkligen din stämpelorgie. Hur coolt som helst. Tack för att du är med i julutmaningarna på VS.

  SvaraRadera
 5. For en herlig stempelbakgrunn! Kjempe stilig at du har stemplet med ulike farger! Tusen takk for kjempe flott bidrag til juleutfordringen vår!

  SvaraRadera
 6. Din stempelbaggrund er rigtig flot! Meget lækkert! Flot løsning på udfordring nr. 2. Tak for at du deltager i vores juleudfordringer på VS.

  SvaraRadera