lördag 30 mars 2013

One layer layout

Det kommer massvis med inlägg den här helgen, för jag tänker göra alla Scraplagrets utmaningar och kanske börja på några av Svensk Scrapbookings också. Får se hur långt jag hinner. Fast om jag ska lyckas göra alla Scraplagrets måste jag på något vis få tag på en Magnoliastämpel... Det får nog bli en promenad in till stan och Pressbyrån vid stationen för att köpa en Magnoliatidning.

Här kommer mitt bidrag till utmaningen att göra en layout med bara ETT lager! Ett bakgrundspapper, ett foto och sedan bara färg, stämplar, mist och rubons.


Jag har använt vit akrylfärg, blå glimmermist, flera olika bakgrundsstämplar och två olika blå stämpeldynor och en vit dyna. Först målade jag med vit färg genom punchinella och mistade med blått över.

Jag har stämplat med två olika textstämplar, en bakgrundsstämpel med hjärtan, en med chevronpilar och en färgsplatterstämpel. Jag gillar kombinationen kraft, vitt och blått. Det blev lite mycket blått och lite för rörigt i mitten, så jag spred ut mer vit färg med ett kreditkort. Det blev lite för vitt i högerkanten, så då blev det lite mer blå text.


Texten är rubons från Kaiserkraft som jag haft i evigheter. Jag har svårt att komma överens med rubons, jag tycker de alltid går sönder när man ska gnugga fast dem. Här gick det trots allt rätt så bra, om man inte tittar alltför noga. Den passar fint till fotot på tre fina vänner.

2 kommentarer:

  1. Vad fint!
    Jag tänkte försöka mig på detta med ett lager till Svensk scrapbookings CC. Jag hoppar nog scraplagret, men då kan jag ju titta på dina alster istället :)

    SvaraRadera
  2. Och jag som äääälskar Rub-ons ;) Urfint bidrag! Kram!

    SvaraRadera