lördag 23 april 2011

Cybercrop hos Molly - Utmaning 1

Mollys har cybercrop i påsk och jag hänger på. Här är mitt bidrag till första utmaningen: att skapa en LO med vårkänsla och använda ett Mollykit. Jag har använt shabbykitet från april, Shabby Cornelia.


Här är mitt bidrag, en LO om käraste vännens möhippa härom året. Hon älskar Geisha-choklad, så vi klädde ut henne till geisha en solig majdag och hade en härlig dag. Det härligt ljusblåprickiga pappret fick bli bas för min LO.


Jag satte fast bokstäverna till rubriken på det breda bandet, och fäste det som en flagga eller vimpel under fotot. Det sitter alltså bara fast i ena änden, resten fladdrar fritt. Det blev en fin effekt, tyckte jag.


De vita rosorna är utklippta från bandet i extrakitet, det bruna pappret är en baksida på ett av mönsterpapprena. Den gula hydragean kommer från kitet, men den stora blå-turkosa braden är från mina egna gömmor.


I hörnet sitter två av de sjukt söta klistermärkena som följde med kitet.
I övre hörnet har jag fäst blommor på en bit av det vita bandet. Blommorna har jag byggt ihop av egna brads, pappersblommor från Panduro och utstasade blommor av samma bruna papper som jag använt till resten av LOn.

1 kommentar:

  1. Jättefint! Vilken otroligt smart och fin idé att göra som en flagga av bandet med bokstäverna på. Och vad roligt att du, som jag, gillar de söta stickers som är i kitet! =)

    SvaraRadera