måndag 25 april 2011

Cybercrop hos Molly - Utmaning 4

Det blir inte helt i ordningsföljd här, för här kommer vad jag knåpat ihop till den fjärde utmaningen i Mollys CC. Det är en scraplift, precis som den femte, fast en LO istället för ett kort.


Jag blev less på att skära ut cirklar igår, så idag tog jag helt enkelt det papper som var kvar runt om cirklarna jag skar ut igår. Fiffigt, va? Det fick bo på en vit cardstock, och vips hade jag liftat cirkelformen från Lilos snygga LO. Det andra jag liftat är bårderna, fotonas placering och blombården i hörnet (som var vimplar på Lilos LO). Jag har använt samma bokstäver också, och lite liknande färgskala.

Lilo hade bilder på sin fågel, jag valde bilder på min ena katt från när han var liten. Då gillade han att krypa in under dörrmattan och sen krälade han runt i hallen med den på ryggen, som en liten sköldpadda. Ibland såg man bara svansen som stack ut under mattan.


Bokstäverna kommer från Mollys shabbykit i april, och eftersom jag använt upp alla A, så klippte jag till de två Qna så att de blev An istället.


Buskatten Helios. Nu är han betydligt större och täcker nästan hela mattan när han slöar på den.

1 kommentar:

  1. Jättefint!! Och busig look på layouten som passar till den söta buskatten!

    SvaraRadera